Sunday, 20 May 2012

RAINBOW CAKE..lagi..???

Assalamualaikum...

Di pagi Isnin yang indah ni..pagi2 ambik kesempatan update blog. Bukan apa..sebelum kesibukan melanda..baik update dulu. Kalau dah kerja datang menimbun..jawabnya tertangguh lagilah hasrat nak tayang kek ni..hehe

Aikkkk..Rainbow Cake lagi ker..?? Mesti ada yg perasan, ni kali kedua kita tayang Rainbow Cake.. hehehe
Ni tempahan org..yg tayang dulu tu untuk makan2 sendiri jer. Kalau ikutkan, dah banyak kali org tempah Rainbow Cake..yang repeat order pun ada tapi malas nak tayang selalu2..

Sajer jer lah nak tayang deco comot2 yang kita buat ni. Selalu bila dapat order sekali sekala..pening kepala fikir nak dco mcm mana. Tiba-tiba teringat asam kalerful yg anak2 saya beli suatu hari.. Ok gak tu kalau buat deco kek. Cari punya cari, akhirnya jumpa gak asam tu kat kedai runcit. 

Oklah...jom cuci mata tengok Rainbow Cake.






Nak tengok resepinya..?? Boleh tengok kat n3 terdahulu kat SINI

2 comments:

Ummi said...

Assalam Sally...salam kenal...waaah cantik eh kek....mantops gabungan kaler dan dekonya....meh hantar ke sini sikit... ^__^ Akak mmg hancusss bab2 mendeco nih...hehe

Sally Rashid said...

Ummi..selamat berkenalan...kita selalu jenguk dapur Ummi..antara blog pilihan..hehe